Lees voor

Campus Gouda: denk mee over de verbetering van zorgtechnologie

24 maart 2021

Samen met bedrijven, onderwijs en overheid uit de regio Midden-Holland slaat Zorgpartners de handen ineen om Campus Gouda vorm te geven. Campus Gouda wordt dé plek waar studenten en werkenden zich kunnen blijven ontwikkelen door aan de slag te gaan met vraagstukken die op de agenda staan bij bedrijven en overheid uit de regio.

Living Lab Zorgtechnologie
Als onderdeel van Campus Gouda is het Living Lab Zorgtechnologie bedacht. Hier gaan zorgorganisaties en bedrijven samenwerken met studenten van mbo en hbo-instellingen aan het toepasbaar maken en implementeren van bestaande zorgtechnologie. Het Living Lab Zorgtechnologie gaat nu de fase in waarbij de opzet van de verschillende soorten labs
geconcretiseerd gaat worden.

Denk met ons mee
Voor de invulling van het Living Lab Zorgtechnologie is uw hulp en inbreng erg waardevol. Tijdens verschillende digitale brainstormsessies kunt u meedenken over wat samenwerking in een living lab kan opleveren. Wat gaan we bijvoorbeeld doen in dit lab en voor wie? Wat zijn interessante onderwerpen? Over dit en nog veel meer kunt u meedenken. Bekijk deze flyer voor meer informatie.

Neem deel aan de sessies
De brainstormsessies vinden plaats op woensdag 7 en 21 april van 15.00 tot 17.00 uur. Via dit formulier kunt u zich inschrijven voor één of beide brainstormsessies. Zo kunnen we met elkaar vorm geven aan de verbetering van zorginnovaties. Daarmee kunnen we bijdragen aan de beste zorg voor onze cliënten en gewenste ondersteuning voor onze medewerkers.

Deel deze pagina: