Lees voor

Burendag 2019 bij Zorgpartners

25 september 2019

Op zaterdag 28 september 2019 is het weer Burendag. Dit is een initiatief van Douwe Egberts en het Oranjefonds en wordt ieder jaar op de vierde zaterdag van september gevierd. Burendag is een dag waarop de buurt gezellig samenkomt en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt. Ook een aantal centra van Zorgpartners doen mee u bent van harte welkom! 

Gouda

Gouwestein zet de deuren voor u open zodat u een indruk krijgt van het reilen en zeilen in een verpleeghuis. Er worden om 11.00 en 14.00 uur rondleidingen gegeven. Kinderen zijn uiteraard ook welkom. Voor hen is er een grabbelton en een kleurwedstrijd waarmee leuke prijsjes te winnen zijn. De kleurplaat is af te halen bij de receptie van Gouwestein en kan tot en met 28
september ingeleverd worden. Maandag 30 september wordt door een bewoner bepaald welke drie kleurplaten de mooiste zijn. Uiteraard staat er ook een hapje en een drankje klaar.
Adres: Van Bergen IJzendoornpark 7, Gouda.

Savelberg organiseert van 9.30 tot 11.30 uur een enorm lange koffietafel waar alle buren voor zijn uitgenodigd. Koffie en appeltaart staan klaar! 
Adres: Savelberghof 200, Gouda.

Lekkerkerk

De Breeje Hendrick in Lekkerkerk krijgt bezoek van kinderen van een basisschool in de buurt. De kinderen zijn er van 13.00 tot 16.00 uur en maken met elkaar een broodmaaltijd. Deze wordt daarna gezamenlijk gegeten door de bewoners van De Breeje Hendrick en de buurt. 
Adres: Nicolaas Beetsstraat 1, Lekkerkerk.

Reeuwijk

Dienstencentrum De Reehorst organiseert van 10.00 tot 12.00 uur een rommelmarkt. 
Adres: Poelruit 12, Reeuwijk. 

Deel deze pagina: