Lees voor
 • Casemanagers TANDEM fietsen voor onderzoek naar dementie

  Op zaterdag 4 september aanstaande organiseren medewerkers van TANDEM (Transmurale Attentie Naast Dementie) een evenement in Gouda om geld op te halen voor onderzoek naar dementie. Deze dag staan medewerkers klaar met de duofiets, buddybike en een riskja om tegen een kleine vergoeding met u een fietstocht te maken door de omgeving

  30 augustus 2021
 • Samen leren van en met collega’s

  Digitalisering is allang niet meer weg te denken uit de zorg. Denk aan de elektronisch cliëntendossiers, digitale medicijndispensers, slimme sensoren en ook de zorg op afstand via de Smart Glasses. Deze ontwikkelingen vragen een andere manier van denken en werken van onze collega’s en dit kan best spannend zijn. Vol enthousiasme haalt Elvira Pasman de onzekerheid weg bij collega’s: ‘Iets nieuws blijft spannend tot je het zelf probeert.’

  12 augustus 2021
 • Kennismaken met de nieuwe voorzitter van de Centrale Cliëntenraad

  Om de best passende zorg te verlenen is er een raad die nadenkt over de wensen van onze cliënten. Op kleine schaal gebeurt dat binnen de lokale Cliëntenraad, maar er is ook een Centrale Cliëntenraad (CCR). Sinds kort kent de CCR een nieuwe voorzitter, Johan Bartels. Maak in dit artikel kennis met Johan Bartels.

  10 augustus 2021
 • Stuur een zomerse kleurplaat naar onze bewoners!

  Hoe leuk is het om familie en vrienden een kaartje te sturen wanneer je op vakantie bent? En hoe leuk is het om ook zoiets voor onze bewoners te doen? Maak deze mooie zomerse Zorgpartners kleurplaat en verras onze bewoners met deze zomergroet.

  28 juli 2021
 • Vrijblijvendheid voorbij: Smart Glasses bij wondconsulenten

  De Reehorst in Reeuwijk maakt al langere tijd gebruik van De Smart Glasses. Waar het gebruik eerder nog vrijblijvend was, wordt de Smart Glasses nu vast ingezet bij de wondconsulten. Collega Anja Verduyn vertelt meer over de inzet van de Smart Glasses in De Reehorst

  26 juli 2021
 • TANDEM fietst voor onderzoek naar dementie

  Op zaterdag 31 juli organiseren medewerkers van TANDEM een evenement in Gouda om geld op te halen voor onderzoek naar Alzheimer. In september gaan de casemanagers dementie zelf de sportieve uitdaging aan tijdens de sponsorfietstocht 2bike4alzheimer van Alzheimer Nederland, uiteraard op een tandemfiets.

  23 juli 2021
 • Geen coronabesmettingen meer in De Reehorst

  Begin juli kwamen er bij De Reehorst in Reeuwijk helaas coronabesmettingen aan het licht. Bewoners die positief waren getest, hadden milde klachten. Onlangs heeft er een nieuwe testronde plaatsgevonden op het coronavirus. Hierbij is gebleken dat er geen coronabesmettingen meer zijn op de locatie.

  22 juli 2021
 • Digitale zorg: slimme sensoren in De Hanepraij

  Onlangs is De Hanepraij in Gouda voorzien van de slimme sensoren. Deze techniek registreert bewegingen van bewoners en geeft waar nodig een signaal af aan medewerkers. Collega Martin Poot vertelt in dit artikel meer over de implementatie en hoe de sensoren in De Hanepraij worden ingezet.

  16 juli 2021
Deel deze pagina:
Zorgpartners gebruikt cookies.

Wij gebruiken cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor marketingdoeleinden. U kunt hieronder aangeven welke cookies u wilt accepteren. Wilt u meer informatie hierover, klik dan hier voor ons privacyreglement.

Functioneel
[2]
 • Analytische cookies

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt analytische cookies voor het beheer van webstatistieken. Zo kunnen wij zien hoe vaak de website wordt bezocht en hoe bezoekers de website gebruiken. Op basis daarvan kunnen wij onze website verbeteren. Deze cookies bewaren geen persoonsgegevens en zijn dus niet aan een individu te koppelen.

 • Inlog cookies

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt inlog cookies zodat eigen medewerkers en geautoriseerde personen veilig kunnen inloggen op de systemen die gekoppeld zijn aan deze website. 

Analytisch
[1]
 • Google Analytics

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt analytische cookies voor het beheer van webstatistieken. Zo kunnen wij zien hoe vaak de website wordt bezocht en hoe bezoekers de website gebruiken. Op basis daarvan kunnen wij onze website verbeteren. 

Marketing
[1]
 • Facebook

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt marketing cookies. Zo plaatsen wij advertenties op Facebook en Instagram ten behoeve van de arbeidsmarktcommunicatie. Met marketing cookies kunnen externe partijen online advertenties op andere websites afstemmen op uw interesses. Dit gebeurt overigens pas als u deze cookies accepteert.   

cookie instellingen aanpassen