Lees voor
 • Zorgdomotica bij Zorgpartners Midden-Holland: nu en in de toekomst

  Binnen Zorgpartners Midden-Holland gebruiken we innovaties, zoals zorgdomotica. Zorgdomotica is een moeilijk woord voor slimme technieken die het leven van onze bewoners veiliger maken en ons werk efficiënter.

  10 januari 2022
 • ZorgPartners blijven digitale vaardigheden ontwikkelen

  De afgelopen jaren verbeterden onze ZorgPartners hun digitale vaardigheden middels het project Digivaardig in de Zorg. Hoewel het project afloopt, blijft Zorgpartners werken aan de digitale vaardigheden.

  28 december 2021
 • Zorgtechnologie voor betere nachtrust

  Wat als je moeite hebt om in slaap te komen? GZ-Psycholoog Anneloes van Tol heeft hier samen met het Sensorische Informatieverwerking (SI) team, een hulpmiddel voor: slaaprobot Somnox.

  21 december 2021
 • Zorgpartners trakteert bewoners op kerstbrood

  Ter gelegenheid van Gouda bij Kaarslicht trakteert Zorgpartners de bewoners van al haar locaties in de regio op versgebakken kerstbrood bij de koffie of thee.

  10 december 2021
 • Kaarten met een verhaal

  Speciaal voor de kerst en andere gelegenheden heeft stichting Goede Doelen Zorgpartners Midden-Holland in Rwanda wenskaarten in Afrikaanse stijl laten ontwerpen. Lees hier verder voor meer informatie.

  6 december 2021
 • Sloop Souburgh uitgesteld vanwege beschermde diersoort

  De sloopdatum van Souburgh in Waddinxveen is uitgesteld vanwege rondvliegende vleermuizen in de omgeving van het gebouw. Bij het realiseren van nieuwbouw is het gebruikelijk dat er een omgevingsonderzoek wordt gedaan naar onder andere beschermde diersoorten.

  2 december 2021
 • Eerste prikken boostervaccinatie zijn gezet

  Deze week heeft Zorgpartners Midden-Holland de eerste ronde met bestelde boostervaccins ontvangen. Er is direct gestart met het prikken van cliënten en medewerkers die de grootste kans hebben om besmet te raken met het coronavirus.

  1 december 2021
 • Zorgpartners Midden-Holland opent COVID-unit voor oudere patiënten uit de regio

  Zorgpartners opende maandag 22 november een COVID-unit in locatie Ronssehof. De COVID-unit is een afgesloten afdeling waar vijf oudere coronapatiënten uit de regio ROAZ-West (Regionaal Overleg Acute Zorgketen-West) kunnen worden opgenomen.

  25 november 2021
Deel deze pagina:
Zorgpartners gebruikt cookies.

Wij gebruiken cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor marketingdoeleinden. U kunt hieronder aangeven welke cookies u wilt accepteren. Wilt u meer informatie hierover, klik dan hier voor ons privacyreglement.

Functioneel
[2]
 • Analytische cookies

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt analytische cookies voor het beheer van webstatistieken. Zo kunnen wij zien hoe vaak de website wordt bezocht en hoe bezoekers de website gebruiken. Op basis daarvan kunnen wij onze website verbeteren. Deze cookies bewaren geen persoonsgegevens en zijn dus niet aan een individu te koppelen.

 • Inlog cookies

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt inlog cookies zodat eigen medewerkers en geautoriseerde personen veilig kunnen inloggen op de systemen die gekoppeld zijn aan deze website. 

Analytisch
[1]
 • Google Analytics

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt analytische cookies voor het beheer van webstatistieken. Zo kunnen wij zien hoe vaak de website wordt bezocht en hoe bezoekers de website gebruiken. Op basis daarvan kunnen wij onze website verbeteren. 

Marketing
[1]
 • Facebook

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt marketing cookies. Zo plaatsen wij advertenties op Facebook en Instagram ten behoeve van de arbeidsmarktcommunicatie. Met marketing cookies kunnen externe partijen online advertenties op andere websites afstemmen op uw interesses. Dit gebeurt overigens pas als u deze cookies accepteert.   

cookie instellingen aanpassen