Lees voor
 • Het Elektronisch Cliënten Dossier

  Bij de thuiszorg worden vaak meerdere zorgprofessionals en mantelzorgers ingeschakeld. Belangrijk hierbij is dat alle betrokkenen goed worden geïnformeerd zodat de zorg op elkaar afgestemd kan worden. Dat kan tegenwoordig bij de thuiszorg via het Elektronisch Cliënten Dossier (ECD).

  4 oktober 2019
 • Burendag 2019 bij Zorgpartners

  Op zaterdag 28 september 2019 is het weer Burendag. Ook een aantal centra van Zorgpartners doen mee u bent van harte welkom!

  25 september 2019
 • Week van de Ontmoeting in Savelberg

  Van vrijdag 27 september tot en met zaterdag 5 oktober organiseert Savelberg de Week van de Ontmoeting (landelijk de Week tegen Eenzaamheid). U bent van harte welkom.

  24 september 2019
 • Westergouwe: een wijk voor iedereen!

  Gemeente Gouda wil graag dat nieuwbouwwijk Westergouwe een inclusieve wijk wordt en blijft. Onder de naam Gebiedscoalitie Westergouwe werken een aantal organisaties samen om de inclusieve wijk te bewerkstelligen waaronder Zorgpartners.

  16 september 2019
 • Hoornbeeck en Ronssehof starten revalidatie leerafdeling

  Op 11 september 2019 is tijdens een feestelijke bijeenkomst het officiële startschot gegeven voor de leerafdeling van het Hoornbeeck College en Ronssehof revalidatiecentrum.

  12 september 2019
 • Strategisch plan 2019-2022

  Zorgpartners Midden-Holland presenteert haar strategisch plan voor de periode 2019-2022. Dit plan bouwt voort op het vorige strategische plan en kent ook een aantal nieuwe invalshoeken.

  22 augustus 2019
 • Ik hang de clown niet uit

  Carla Buntsma gaat als contactclown naar zo’n vijftien zorginstellingen waaronder de locaties van Zorgpartners Midden-Holland Souburgh in Waddinxveen en Floravita in Boskoop. Ze heeft daarbij wel een rode neus op maar ziet er verder anders uit dan je wellicht van een clown zou verwachten.

  14 augustus 2019
 • Het leven vergemakkelijken met techniek

  Al honderden jaren bedenken uitvinders objecten die uit zichzelf blijven bewegen als ze eenmaal in gang zijn gezet. Objecten die het leven wat eenvoudiger maken, zoals machines in fabrieken die zware werkzaamheden overnemen van mensen. Ook in de zorg kan techniek het werk van mensen vergemakkelijken.

  12 augustus 2019
Deel deze pagina:
Zorgpartners gebruikt cookies.

Wij gebruiken cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor marketingdoeleinden. U kunt hieronder aangeven welke cookies u wilt accepteren. Wilt u meer informatie hierover, klik dan hier voor ons privacyreglement.

Functioneel
[2]
 • Analytische cookies

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt analytische cookies voor het beheer van webstatistieken. Zo kunnen wij zien hoe vaak de website wordt bezocht en hoe bezoekers de website gebruiken. Op basis daarvan kunnen wij onze website verbeteren. Deze cookies bewaren geen persoonsgegevens en zijn dus niet aan een individu te koppelen.

 • Inlog cookies

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt inlog cookies zodat eigen medewerkers en geautoriseerde personen veilig kunnen inloggen op de systemen die gekoppeld zijn aan deze website. 

Analytisch
[1]
 • Google Analytics

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt analytische cookies voor het beheer van webstatistieken. Zo kunnen wij zien hoe vaak de website wordt bezocht en hoe bezoekers de website gebruiken. Op basis daarvan kunnen wij onze website verbeteren. 

Marketing
[1]
 • Facebook

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt marketing cookies. Zo plaatsen wij advertenties op Facebook en Instagram ten behoeve van de arbeidsmarktcommunicatie. Met marketing cookies kunnen externe partijen online advertenties op andere websites afstemmen op uw interesses. Dit gebeurt overigens pas als u deze cookies accepteert.   

cookie instellingen aanpassen