Lees voor
 • Dankzij goede samenwerking bewoners snel gevaccineerd

  Samen met Mediis, HAP en apotheker Fascinatio heeft Zorgpartners Midden-Holland haar bewoners in hoog tempo gevaccineerd. En het effect is verbluffend: op dit moment zijn alle centra van Zorgpartners corona-vrij.

  22 maart 2021
 • Ontdekdezorg week bij Zorgpartners!

  Tijdens de landelijke 'Ontdekdezorg' week kun je je vragen stellen aan medewerkers van Zorgpartners. Kom zo alles te weten over werken, leren en ontwikkelen bij Zorgpartners.

  17 maart 2021
 • Begeleid Wonen en Wijkteam Korte Akkeren organiseren Kennedy Mars

  Collega's van Begeleid Wonen en Wijkteam Korte Akkeren organiseren Kennedy Mars om geld in te zamelen voor gezamenlijke activiteiten

  16 maart 2021
 • Bouw Floravita vordert gestaag

  Het vernieuwde Floravita krijgt vorm. Aan de woonkamers van het zorgcentrum zijn ruime balkons geplaatst. Deze buitenterrassen geven de bewoners straks extra leefruimte. Na de verbouwing kan Floravita zwaardere zorg bieden in een aangename woonomgeving.

  9 maart 2021
 • Voorzitter Raad van Bestuur Margot van der Starre neemt afscheid

  Margot van der Starre, voorzitter Raad van Bestuur, heeft na bijna vier jaar afscheid genomen van onze organisatie. Ze start 15 maart 2021 bij de Universiteit Utrecht als vicevoorzitter van het College van Bestuur.

  2 maart 2021
 • Bloemetje voor de zorg

  Eliterenner Piotr Havik, zoon van een wijkverpleegkundige in de Krimpenerwaard, fietste afgelopen zomer met zijn trainingsmaat Jason van Dalen op 'papier' een Bloemetje voor de Zorg. De route van 205 kilometer – deels door de Bollenstreek - is als poster afgedrukt en ingelijst door Koersplaat.nl.

  25 februari 2021
 • Slimme Zorg Estafette: Kwaliteitsverbetering dankzij Smart Glass

  Om slimme zorg en innovatie een stap verder te brengen, organiseerde het ministerie van VWS onlangs de Slimme Zorg Estafette. Zorgpartners en Care2Care gaven hier samen een online-demonstratie te geven over het werken met Smart Glasses.

  22 februari 2021
 • Benoeming nieuw lid Raad van Commissarissen

  De heer Fred M.H. Pijls MHA is per 1 februari 2021 benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen van Zorgpartners. Zijn portefeuille binnen de Raad van Commissarissen betreft kwaliteit.

  15 februari 2021
Deel deze pagina:
Zorgpartners gebruikt cookies.

Wij gebruiken cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor marketingdoeleinden. U kunt hieronder aangeven welke cookies u wilt accepteren. Wilt u meer informatie hierover, klik dan hier voor ons privacyreglement.

Functioneel
[2]
 • Analytische cookies

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt analytische cookies voor het beheer van webstatistieken. Zo kunnen wij zien hoe vaak de website wordt bezocht en hoe bezoekers de website gebruiken. Op basis daarvan kunnen wij onze website verbeteren. Deze cookies bewaren geen persoonsgegevens en zijn dus niet aan een individu te koppelen.

 • Inlog cookies

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt inlog cookies zodat eigen medewerkers en geautoriseerde personen veilig kunnen inloggen op de systemen die gekoppeld zijn aan deze website. 

Analytisch
[1]
 • Google Analytics

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt analytische cookies voor het beheer van webstatistieken. Zo kunnen wij zien hoe vaak de website wordt bezocht en hoe bezoekers de website gebruiken. Op basis daarvan kunnen wij onze website verbeteren. 

Marketing
[1]
 • Facebook

  Zorgpartners Midden-Holland gebruikt marketing cookies. Zo plaatsen wij advertenties op Facebook en Instagram ten behoeve van de arbeidsmarktcommunicatie. Met marketing cookies kunnen externe partijen online advertenties op andere websites afstemmen op uw interesses. Dit gebeurt overigens pas als u deze cookies accepteert.   

cookie instellingen aanpassen