Lees voor

De Rietkraag

Zorgpartners gaat de komende jaren de locaties Floravita in Boskoop, Souburgh in Waddinxveen en De Breeje Hendrick in Lekkerkerk ingrijpend verbouwen. Het gaat om een transitie naar verpleeghuizen waarbij de gebouwen worden aangepast aan de hoge eisen die Zorgpartners stelt aan een aangename woonomgeving en kwaliteit van leven.

Voor de tijdelijke opvang van deze bewoners heeft Zorgpartners semipermanente huisvesting "De Rietkraag" gerealiseerd aan Anna van Meertenstraat in Gouda.

Adres De Rietkraag
Anna van Meertenstraat 12
2804TL Gouda
(0172) 23 55 55

Parkeren en openbaar vervoer
U kunt parkeren op het eigen terrein van De Rietkraag of gebruikmaken van het parkeerterrein van Prinsenhof. Beide parkeerterreinen zijn toegankelijk via een slagboom. Familieleden en mantelzorgers die regelmatig op bezoek komen, krijgen een pas, waarmee zij het parkeerterrein op kunnen komen. Familieleden die minder frequent op bezoek komen, kunnen zich aanmelden via een spreekknop. Aan het parkeren zijn geen kosten verbonden.

De trein van Boskoop naar Gouda rijdt regelmatig. Vanaf Gouda CS is er een busverbinding naar Bushalte Mammoet (Arriva stadsbus 1 richting Groenhoven). Daarnaast stopt ook stadsbus 4 (Arriva) bij bushalte Anna van Meerstenstraat. Dit is vlak voor de deur van De Rietkraag.

Plattegrond
Hier vindt u de plattegrond van het gebouw en de omgeving van de semipermanente huisvesting van Zorgpartners aan de Anna van Meertenstraat.


Beelden

Deel deze pagina: