Lees voor

Wonen met begeleiding bij Korsakov

  • Zelfstandig wonen

  • Professionele ondersteuning

  • Eigen appartement

Wonen met begeleiding bij Korsakov bieden wij:

Op locatie
Waar kan dit? (Gouda) Noord

Zelfstandig wonen, met de begeleiding en zorg dichtbij. U huurt via woningcorporatie Mozaiek Wonen een appartement in Savelberghof. Vanuit Zorgpartners krijgt u alle ondersteuning en begeleiding die u nodig heeft.

Begeleiding zoals u dat wenst
Samen met u wordt bekeken welke begeleiding en/of zorg wenselijk of nodig is. Dat kan op individuele basis of in groepsverband. Zo kunt u persoonlijk begeleid worden in de structuur van alledag.

Elke bewoner heeft een eigen appartement met een woonkamer en een aparte slaapkamer, met een inpandig balkon. U kunt als u dat wilt, zelf koken of u kiest voor het gezamenlijk bereiden van maaltijden met de andere bewoners. Ook is er een gezamenlijke ruimte waar u andere bewoners kunt ontmoeten, samen kunt koken of televisie kijken.  

U bent zelf verantwoordelijk voor het schoonhouden van uw appartement. Wij kunnen u hierbij ondersteunen, als u daarvoor een indicatie heeft. Hetzelfde geldt voor de persoonlijke verzorging. Als u daarvoor een indicatie heeft, kunnen onze collega’s deze hulp bieden.

Voorwaarden
Om voor zelfstandig wonen met begeleiding in aanmerking te komen, moet u minimaal een half jaar vrij zijn van alcoholgebruik. Voor de begeleiding heeft u een indicatie nodig.

 

Deel deze pagina: