Lees voor

Voorzieningen

Het revalidatiecentrum is voorzien van alle moderne faciliteiten om u te ondersteunen in uw herstel. Naast een professionele fysioruimte, zijn er diverse behandelruimtes. Om naar de thuissituatie toe te werken, is er een oefenkeuken zodat u de praktische zaken weer aan kunt leren.

Daarnaast beschikt Ronssehof revalidatiecentrum over een multifunctionele ruimte waar kerkdiensten en activiteiten worden gehouden. Tijdens uw verblijf, kunt u gebruikmaken van de kapsalon, pedicure en schoonheidsspecialiste. Rondom het gebouw is betaalde parkeergelegenheid, het centraal station is zeer dichtbij, slechts 100 meter van het revalidatiecentrum verwijderd. Cinema Gouda, de bioscoop van Gouda is op loopafstand bereikbaar.

Restaurant
Restaurant “De Herberg” in Ronssehof is dagelijks geopend van zondag tot en met donderdag van 9:30 tot en met 18:00 uur. Op vrijdag en zaterdag van 9:30 tot 20:30 uur. Tussen 12.00 en 14.00 uur is het lunchbuffet geopend.

Familieleden en kennissen zijn hier uiteraard ook welkom. Zij kunnen, wanneer zij lid zijn van het Servicepakket, gebruik maken van aantrekkelijke kortingen. Voor het dagmenu graag van tevoren reserveren bij de receptie via (0182) 56 20 00.

Zaalverhuur
U kunt het restaurant reserveren voor het vieren van een verjaardag of voor het dineren met een grotere groep.

Meer informatie
Wilt u meer weten over het restaurant en onze zalen, dan kunt u contact opnemen met de receptie via (0182) 56 20 00.

Deel deze pagina: