Lees voor

Voorzieningen

Prinsenhof vervult een actieve rol in de wijk met diverse activiteiten waar wijkbewoners en andere belangstellenden aan kunnen deelnemen. Prinsenhof heeft de voorzieningen die daar bij horen. U kunt dagelijks terecht in ons restaurant, voor bijvoorbeeld lunch of een kopje koffie. Natuurlijk kunt u gebruikmaken van de kapsalon, de winkel en de wellness voorzieningen. Ook is er een gezellige bibliotheek. Rondom het gebouw is er ruime parkeergelegenheid.

Fysioruimte
Onze fysioruimte biedt veel mogelijkheden. Inmiddels maakt een groot aantal senioren al gebruik van onze populaire fitness 55+.

Brasserie
De Brasserie, dagelijks geopend van 9.30 tot 20.00 uur, kunnen bezoekers terecht voor koffie, thee, gebak en diverse versnaperingen. In het restaurant wordt tussen 11.30 uur tot 13.30 uur, een warme maaltijd, een snack of lunch geserveerd. Dagelijks serveren wij een wisselend dagmenu.

Zaalverhuur
In Prinsenhof zijn veel mogelijkheden om voor het organiseren van een feest, congres of een andere gelegenheid. Er zijn diverse zalen te huur en wij verzorgen graag uw complete catering.

Meer informatie
Voor meer informatie over onze voorzieningen is het Infopunt van Prinsenhof bereikbaar op telefoonnummer (0182) 59 50 00.

Deel deze pagina: