Lees voor

Meerzorg in Prinsenhof: een veilige omgeving bij meervoudige problematiek

In Prinsenhof is een speciale afdeling voor mensen met demente en onbegrepen gedrag. Deze Meerzorg-afdeling biedt u een veilige omgeving om te wonen, met intensieve zorg die aansluit bij uw behoeften.

De Meerzorg-afdeling van Prinsenhof is een kleinschalige woongroep voor mensen met een dubbele diagnose. U heeft zowel dementie als een psychiatrische stoornis. Uw verblijf op de Meerzorg-afdeling is tijdelijk. Na een periode met de juiste zorg op onze afdeling kunt u in veel gevallen verhuizen naar een reguliere zorgafdeling.

Betrokken zorg

Op de Meerzorg-afdeling is intensieve zorg mogelijk. Deze wordt geleverd door betrokken en goed opgeleide professionals die veel kennis hebben van uw problematiek. Alle medewerkers zijn geschoold door de GGZ. Artsen, psychologen, overige behandelaren en verzorgenden werken nauw samen. Daardoor geven wij u snel een vertrouwd gevoel. De GGZ is standaard betrokken bij de zorg. Bewoners van de Meerzorg-afdeling hebben geregeld één-op-één begeleiding nodig. Daarom zijn er extra verzorgenden aanwezig op de groep.

Prettig wonen

Op de Meerzorg-afdeling woont u in een veilige en prikkelarme omgeving. U beschikt over een gemeenschappelijke huiskamer, keuken en een eigen slaapkamer waar u zich kunt terugtrekken. Prinsenhof is een dienstencentrum waar zorg, wonen en welzijn goed op elkaar aansluiten. Het is een levendig centrum, waar we uitgaan van mogelijkheden in plaats van beperkingen. Wij zoeken zo mogelijk altijd een oplossing voor uw vraag.

Activiteiten op maat

Voor bewoners op de Meerzorg-afdeling organiseren we speciale activiteiten, individueel of in kleine groepen. In het centrum zijn daarvoor verschillende ruimtes beschikbaar. Indien mogelijk kunt u ook gebruik maken van de activiteiten van het verenigingsleven van Prinsenhof en van faciliteiten als het restaurant, de kapper en de fysiotherapeut.

Aanmelden

Voor meer informatie en aanmelding kunt u terecht bij ons Klantservicecentrum, telefoon (0182) 723 723 of e-mail klantcontact@zorgpartners.nl.

Deel deze pagina: