Lees voor

Hotelkamer

Wij wensen u een prettig verblijf!

Misschien bent u op bezoek bij een van onze bewoners en wilt u blijven logeren. Of wilt u een kamer huren om Gouda te verkennen. In Irishof zijn twee mooie hotelkamers beschikbaar.

De hotelkamers zijn voorzien van een kitchenette, een eenpersoonsbed, een bankje en een tafel met twee stoelen. Ook is er een LCD TV aanwezig. De badkamer is voorzien van een toilet, wastafel en douche.  In ons Grand Café kunt u genieten van ontbijt, lunch en diner. Ook kunt u iets hier gezellig drinken, een boek lezen of televisiekijken.

Onze heerlijke tuin is zowel ‘s zomers als ‘s winters prachtig! Uiteraard kunt u (als het mooi weer is) rekenen op uitstekende bediening op het terras. Irishof is gunstig gelegen. Op loopafstand bevinden zich een winkel- en gezondheidscentrum. Daarnaast kunt u diverse mooie wandelroutes vinden.

Ook bestaat de mogelijkheid om in de hotelkamer is het mogelijk om zorg te ontvangen. Een deskundig thuiszorgteam in Irishof verleent deze zorg. Dit kan bijvoorbeeld na een ziekenhuisopname.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de receptie van Irishof via (0182) 59 67 00 .  


 

Deel deze pagina: