Lees voor

Voorzieningen

In Irishof is voor iedereen wat  te doen. Er is een groot scala aan verenigingen waaraan u deel kunt nemen, zoals gymnastiek en (zit)dansen, gespreksgroepen, creativiteit en spel. Verder zijn er tal van grote activiteiten als theater, muziek en film. Jaarlijks is er een wandel3daagse, waar veel bewoners graag aan deelnemen. Voor blinde en slechtziende mensen wordt het programma van onze activiteiten ingesproken op band.

De inrichting van Irishof is aangepast. De sprekende liften, aangepaste verlichting, kleurgebruik, geleideleuningen en sunshields zorgen voor een prettige woonomgeving. Irishof biedt verder een kapsalon, pedicure en een bibliotheek. Uniek is de elektrische duofiets die beschikbaar is voor iedereen die daar plezier aan beleeft.

Grand Café
Het Grand Café in Irishof is elke dag geopend van 10.00 tot 20.00 uur. U kunt dagelijks van 12.00 - 14.00 uur en tussen 17.00 en 18.30 uur de warme maaltijd bij ons gebruiken. Er zijn verschillende menu’s waaruit u kunt kiezen.

Zaalverhuur
Op zoek naar een mooie locatie voor uw lezing, bedrijfspresentatie, condoleance, congres of feest én tegelijkertijd indirect een bijdrage leveren aan ouderenzorg? In Irishof hebben wij u heel wat te bieden!

Meer informatie
Wilt u meer weten over het Grand Café en onze zalen, dan kunt u contact opnemen met de receptie via (0182) 59 67 00.

Deel deze pagina: