Lees voor

Zorgpartners ‘bezorgt’ met omroepen fruitmand én vitamine

17 april 2020

Hoe zou het zijn wanneer lokale radio-omroepen verzoekplaten van bewoners, cliënten, patiënten, medewerkers én ook bezoekers van locaties van Zorgpartners Midden-Holland ‘draaien’?

Met die vraag benaderde Zorgpartners begin april alle omroepen in haar verzorgingsgebied. Met groot gevolg; ze reageerden meteen enthousiast en werken hier graag aan mee. Vanaf 17 april 2020 kunnen er verzoekplaten worden aangevraagd via www.zorgpartners.nl/radiozorgpartners.

Het zijn vreemde tijden voor iedereen. Bewoners, cliënten, patiënten, medewerkers en bezoekers van de locaties van Zorgpartners worden momenteel zwaar getroffen door alle maatregelen die nodig zijn om corona te bestrijden. Om hen een hart onder de riem te steken, heeft Zorgpartners dit plan bedacht en de samenwerking gezocht met alle lokale omroepen in haar verzorgingsgebied.

Alle aanvragen die via www.zorgpartners.nl/radiozorgpartners worden ingediend, worden rechtstreeks gestuurd naar de omroep in de plaats waar de persoon voor wie de ‘plaat’ bedoeld is woont, wordt verpleegd of werkt. Gezien de grote diversiteit in doelgroepen verwacht Zorgpartners dat het muziekgenre varieert van de Muzikale Fruitmand tot en met de Arbeidsvitaminen.

Deel deze pagina: