Lees voor

Nieuwsfilter


 • Goudse Zorgwafel actie

  De Goudse Zorgwafel actie 2020 van "De Ronde Tafel Gouda" leverde 8213 pakjes stroopwafels op voor de zorg in Gouda en omstreken. Ook het personeel van Irishof werd verrast met pakjes stroopwafels. Bedankt voor deze verwennerij!

  26 november 2020
 • Parkeerterrein opvrolijken

  Om het parkeerterrein naast Irishof wat op te vrolijken hebben een aantal medewerkers en vrijwilligers Maagdenpalm plantjes geplant in de strook naast het gebouw aan de parkeerkant.

  17 november 2020
 • Dag van de mantelzorg

  Op 10 November 2020 is het de Nationale Dag van de Mantelzorg. De dag waarop zorgverleners en familie hun mantelzorgers in het zonnetje zetten, ook bij Zorgpartners. 2020 was – en is – bijzonder moeilijk. Vooral voor mantelzorgers die door coronamaatregelen hun naasten minder konden bezoeken. Daarom staan we extra stil bij deze belangrijke dag!

  10 november 2020
 • Puzzels

  Van D-reizen locatie Goverwelle kregen we een stapel met puzzels/woordzoekers voor bewoners. Bedankt D-Reizen!

  3 november 2020
 • Stamppot

  Samen koken, eten en afwassen...deze enthousiaste bewoners met een visuele beperking verzorgden zelf een heerlijke zuurkool-stamppot om daar vervolgens gezamenlijk van te genieten.

  29 oktober 2020
 • Bedankt!

  Personeel heeft genoten van de overheerlijke mandarijnen, geschonken door Spekvers BV. Bedankt! Ook zijn we AH Goverwelle dankbaar voor het wekelijks opfleuren van ons Grand café en de tuin.

  29 oktober 2020
 • Zorgpartners ‘bezorgt’ met omroepen fruitmand én vitamine

  Hoe zou het zijn wanneer lokale radio-omroepen verzoekplaten van bewoners, cliënten, patiënten, medewerkers én ook bezoekers van locaties van Zorgpartners Midden-Holland ‘draaien’? Met die vraag benaderde Zorgpartners begin april alle omroepen in haar verzorgingsgebied

  17 april 2020
 • Hartverwarmende acties

  Om het gemis van bezoek van familie en bekenden te verzachten komen er van allerlei kanten lieve gebaren binnen in de vorm van: mooie tekeningen van buurtkinderen, lieve post van familie, bloemen, chocoladepaaseitjes, paaspresentjes en optredens van Duncan onze muzikale overbuurman. Heel veel dank hiervoor!

  31 maart 2020
Deel deze pagina: