Lees voor

Nieuwsfilter


 • Stamppot

  Samen koken, eten en afwassen...deze enthousiaste bewoners met een visuele beperking verzorgden zelf een heerlijke zuurkool-stamppot om daar vervolgens gezamenlijk van te genieten.

  29 oktober 2020
 • Bedankt!

  Personeel heeft genoten van de overheerlijke mandarijnen, geschonken door Spekvers BV. Bedankt! Ook zijn we AH Goverwelle dankbaar voor het wekelijks opfleuren van ons Grand café en de tuin.

  29 oktober 2020
 • Zorgpartners ‘bezorgt’ met omroepen fruitmand én vitamine

  Hoe zou het zijn wanneer lokale radio-omroepen verzoekplaten van bewoners, cliënten, patiënten, medewerkers én ook bezoekers van locaties van Zorgpartners Midden-Holland ‘draaien’? Met die vraag benaderde Zorgpartners begin april alle omroepen in haar verzorgingsgebied

  17 april 2020
 • Hartverwarmende acties

  Om het gemis van bezoek van familie en bekenden te verzachten komen er van allerlei kanten lieve gebaren binnen in de vorm van: mooie tekeningen van buurtkinderen, lieve post van familie, bloemen, chocoladepaaseitjes, paaspresentjes en optredens van Duncan onze muzikale overbuurman. Heel veel dank hiervoor!

  31 maart 2020
 • Pannenkoekendag

  Het besluit om alle centra voor bezoek te sluiten heeft veel impact op bewoners en familie...de medewerkers van Irishof zullen er alles aan doen om veel aandacht te geven aan onze bewoners. Vandaag werden er voor het hele huis, bewoners en medewerkers, verse pannenkoeken gebakken! Het hele huis rook heerlijk naar pannenkoeken, alle bewoners en medewerkers hebben gesmuld van ruim 500 stuks!

  23 maart 2020
 • Dag van de witte stok

  Jaarlijks wordt tijdens de Dag van de Witte Stok aandacht gevraagd voor het belang van een zelfstandig leven van mensen met een visuele beperking. Het symbool hiervoor is de witte stok. Irishof in Gouda organiseert in dit kader op dinsdag 15 oktober 2019 diverse workshops en een voelbingo om te beleven wat de impact is van minder of niet kunnen zien.

  22 augustus 2019
 • Onder de Loep

  De nieuwe editie van Onder de Loep juni 2019

  8 juli 2019
 • Zomerprogramma 2019

  In de maanden juli en augustus heeft Irishof een speciaal zomerprogramma om iedereen in Irishof en omgeving het ultieme vakantiegevoel te bezorgen.

  20 juni 2019
Deel deze pagina: