Lees voor

Gouwestein

Gouwestein ligt in het prachtige Van Bergen IJzendoornpark in Gouda. Hier biedt het centrum haar bewoners een aangename woonomgeving waarin persoonlijke zorg- en dienstverlening een centrale plek innemen. Gouwestein heeft een protestants-christelijke identiteit. Warme aandacht en respect voor elkaar zijn kenmerkend voor dit centrum.

Woonvormen
In Gouwestein kunnen 38 ouderen terecht die met verzorging hier goed kunnen wonen. Daarnaast zijn er appartementen voor 36 bewoners die vanwege hun dementie verpleeghuiszorg nodig hebben. Ook heeft het centrum 8 extra ruime verpleeghuisappartementen voor mensen met lichamelijke beperkingen. 

Zorg
Naast verzorging, biedt Gouwestein verpleeghuiszorg voor mensen met dementie en mensen met lichamelijke beperkingen. Bij de verpleeghuiszorg is de multidisciplinaire aanpak met een team van behandelaren een integraal onderdeel. Lees meer>

Corona regels:

Op de verzorgingsafdeling en somatische afdeling zijn twee bezoekers per bewoner per dag welkom. Deze mogen gelijktijdig aanwezig zijn. 

Ook op de verpleegafdeling pg zijn twee bezoekers per bewoner per dag welkom. Ook deze mogen gelijktijdig aanwezig zijn. 

Het dragen van een mondmasker is verplicht. Voorafgaand aan het betreden van het gebouw dient het mondmasker opgezet te worden. Pas na het verlaten van het gebouw kan het mondmasker afgezet worden. 

Deel deze pagina: