Lees voor

Voorzieningen

Floravita is open voor iedereen. In ons gezellige restaurant kunt u op gezette tijden lekker eten. Van koffie met gebak, tot aan lunch en diner. Of een lekkere snack tussendoor. Ook kunt u deelnemen aan het bruisende verenigingsleven. Floravita heeft 27 verenigingen met verschillende thema’s. Heeft u andere interesses? Kaart het bij ons aan, zodat we het u ook naar de zin kunnen maken. Kortom: wilt u vertier, kom dan naar ons toe!

Alles onder één dak
Vanwege de afstand tot winkelcentra en horecagelegenheden, biedt Floravita alles onder één dak. Ons winkeltje heeft een klein assortiment dat meebeweegt met de seizoenen. Ook kunt u er terecht voor leuke cadeaus. Op de begane grond is een kapsalon, op de derde etage is een beauty en Wellness ruimte waar een schoonheidsspecialiste en een massage/reflexologie therapeute aanwezig is. U kunt diverse ruimtes huren voor feesten of partijen, inclusief de catering. Ook Boskoopse verenigingen kunnen gebruikmaken van de faciliteiten van ons huis.

Restaurant
Elke dag of welke dag u maar wilt genieten van een kop koffie of een smakelijke maaltijd. Dat kan bij restaurant De Boomgaard in Boskoop. U kunt dagelijks van 12.00 tot 14.00 uur en van 17.30 tot 18.30 uur de maaltijd bij ons gebruiken.

Zaalverhuur
U kunt diverse ruimtes huren voor feesten of partijen, inclusief de catering. Ook Boskoopse verenigingen kunnen gebruikmaken van de faciliteiten van ons huis.

Meer informatie
Wilt u meer weten over het restaurant en onze zalen, dan kunt u contact opnemen met de receptie via (0172) 23 55 55.

Deel deze pagina: