Lees voor

Vrienden van Floravita

De Stichting Vrienden van Floravita is een vriendenclub van personen die zich nauw betrokken voelen bij het reilen en zeilen in Floravita en Parkzicht. 

De stichting biedt extra financiële ondersteuning waardoor er voor alle bewoners net even iets meer ontspanningsactiviteiten en andere plezierige zaken kunnen worden gerealiseerd. 

Wat we in voorgaande jaren hebben geschonken is:

  • Tuinmeubilair
  • koffiemachine in het restaurant
  • tuintafel
  • gezellige middag met optreden van koor S1Voice

In 2017 heeft de Stichting meebetaald aan het uitbreiden van het zonnige terras. Het is absoluut de moeite waard om een keer een kopje koffie te komen drinken op dit terras.

En traditiegetrouw krijgen de bewoners in de zomer een ijsje van ijssalon Janssen en in de winter een kerstattentie. 

In nauw overleg met de bewoners en het managementteam wordt besloten waaraan de bijdragen van de stichting worden besteed. 

Wilt u meer weten over deze stichting dan kunt u terecht op onze facebook pagina www.facebook.nl/VriendenvanFloravita of kunt u contact op nemen met onze penningmeester Dhr. A.M. van Jaarsveld, telnr. 0172-231033. In het volgende document kunt u meer informatie vinden: flyer vrienden van Floravita.

Overweegt u om donateur te worden of een eenmalige gift te geven dan kunt u dit doen door een bedrag over te maken op bank rekening NL 58 RABO 0309850088 t.n.v. Stichting Vrienden van Floravita. 

Ons bestuur bestaat uit: 

Dhr. J.G. Binken, voorzitter

Mw. J. Been-Verburg, secretaris

Dhr. A.M. van Jaarsveld, penningmeester

Mw. A.W. Binken-Bontekoe, lid

Mw. M.H.M. Grootendorst, lid

Deel deze pagina: