Lees voor

Wedstrijdtentoonstelling

24 juli 2018

Cursuscentrum Stichting Boskoop Creatief houdt dit jaar de expositie “Creatief Boskoop 2018” niet zoals voorheen gebruikelijk in de bibliotheek, maar in het zorgcentrum Floravita aan de Boezemlaan. Deze tentoonstelling is speciaal bedoeld voor Boskoopse amateur-kunstenaars. Iedere inwoner van Boskoop mag deelnemen met een schilderij, tekening, foto, textielwerk, kalligrafie, keramiek, beeldhouwwerk, sieraad, etc. Het werkstuk moet recent zijn. Het onderwerp is vrij. Bewoners van zorgcentrum Floravita, die creatief zijn en recent iets gemaakt hebben, kunnen eveneens deelnemen aan de tentoonstelling. 

De inschrijving start op zaterdag 6 oktober 2018 en is alleen mogelijk met aanmelding via de website. Hiervoor is de volgende link te gebruiken: http://boskoopcreatief.nl/2018/09/inschrijving-voor-de-tentoonstelling-creatief-boskoop-2018/

De kunstwerken worden geëxposeerd van vrijdag 9 november 2018 tot en met zaterdag 15 december 2018. Bewoners en hun familie kunnen de tentoonstelling deze periode bezoeken en tot 8 december hun stem uitbrengen met een stembiljet voor de publieksprijs.

Voor aangemelde deelnemers is het van belang te weten dat alle werken op woensdagmiddag 7 november 2018 om 14.00 uur ingeleverd moeten worden bij de vrijwilligers van Boskoop Creatief, die dan in de hal en het restaurant voor de opbouw zorgen.

Voor de feestelijke opening op vrijdagavond 9 november om 19.30 uur zijn ook bewoners en familieleden van Floravita van harte welkom.

Er is ruimte voor 30 platvlak schilderijen en 10 driedimensionale werken. Lever met het werkstuk/kunstwerk een schriftelijke beschrijving van het onderwerp en het gebruikte materiaal mee, voor de tijdelijke catalogus en de afweging van de vakjury.

Op zaterdagochtend 16 december 2018 om 10:00 uur, vindt de prijsuitreiking plaats van zowel de juryprijs als de publieksprijs.

Voor meer informatie over de spelregels van de expositie en de wijze van inschrijven zie de website www.boskoopcreatief.nl of bel 06-22479843.

Hellen Snoek

Voorzitter Boskoop Creatief

 

Deel deze pagina: