Lees voor

Floravita

Floravita ligt in de boomrijke omgeving van Boskoop. De kenmerken van dit gezellige dorp zijn ook karakteristiek voor dit centrum. Floravita biedt haar cliënten betrokken zorg in een open sfeer. Bij de verschillende woon- en zorgmogelijkheden, staat professionaliteit hoog in het vaandel. Floravita wordt vanaf medio augustus 2020 verbouwd. De bewoners zijn tijdelijk gehuisvest in De Rietkraag (Gouda), Moerdregt (Moordrecht) en Souburgh (Waddinxveen). 

Woonvormen
Na de verbouwing wordt Floravita op termijn een centrum voor 102 cliënten, waar ook zwaardere verpleeghuiszorg kan worden geleverd. Het nieuwe Floravita beschikt over 60 appartementen voor  cliënten die vanwege hun dementie verpleeghuiszorg nodig hebben. Ook heeft het centrum 40 verpleeghuisappartementen voor mensen met lichamelijke beperkingen. Er zijn 2 appartementen beschikbaar voor kortdurende opname (ELV).

Zorg
Floravita biedt verpleeghuiszorg voor mensen met dementie en mensen met lichamelijke beperkingen. Bij deze verpleeghuiszorg is de multidisciplinaire aanpak met een team van behandelaren een integraal onderdeel. Mensen die thuis wonen met een vorm van dementie kunnen gebruikmaken van de dagbesteding. Lees meer>

Deel deze pagina: