Lees voor

Floravita

Floravita ligt in de boomrijke omgeving van Boskoop. De kenmerken van dit gezellige dorp zijn ook karakteristiek voor dit centrum. Floravita biedt haar cliënten betrokken zorg in een open sfeer. Bij de verschillende woon- en zorgmogelijkheden, staat professionaliteit hoog in het vaandel. Naar verwachting wordt Floravita in 2020 verbouwd. De bewoners zullen tijdelijk gehuisvest worden in De Rietkraag (Gouda), Moerdregt (Moordrecht) en Souburgh (Waddinxveen). 

Woonvormen
In Floravita kunnen 68 ouderen terecht die met verzorging hier goed kunnen wonen. Daarnaast zijn er appartementen voor 31 bewoners die vanwege hun dementie verpleeghuiszorg nodig hebben. Ook heeft het centrum 31 verpleeghuisappartementen voor mensen met lichamelijke beperkingen. Er zijn 2 appartementen beschikbaar voor kortdurende opname.

Zorg
Naast verzorging, biedt Floravita verpleeghuiszorg voor mensen met dementie en mensen met lichamelijke beperkingen. Bij de verpleeghuiszorg is de multidisciplinaire aanpak met een team van behandelaren een integraal onderdeel. Lees meer>

Deel deze pagina: