Lees voor

Voorzieningen

De Waterpoort biedt een warm thuis aan 24 mensen met dementie of een lichamelijke beperking die 24 uur per dag zorg nodig hebben.  In een rustige omgeving ondernemen we samen activiteiten. De Waterpoort bestaat uit drie woongroepen met elk acht bewoners. Dit noemen we kleinschalig wonen. Hierbij willen we vooral het wonen benadrukken en niet de verpleging. De Waterpoort is een onderdeel van De Breeje Hendrick en is gevestigd in het appartementencomplex De Markt in Krimpen aan de Lek. In De Waterpoort worden de volgende voorzieningen aangeboden:

De appartementen
Bewoners beschikken over een eigen appartement, waar zij bezoek kunnen ontvangen of zich kunnen terug trekken. In de gezamenlijke huiskamer en keuken komen de bewoners samen, worden activiteiten georganiseerd en wordt dagelijks vers gekookt. 

Gezamenlijke tuin
Bewoners van De Waterpoort kunnen gebruik maken van de gezamenlijke tuin van het appartementencomplex De Markt.

Wellnessruimte
Ouderen met een verstandelijke beperking en/of dementie kunnen vaak moeilijk ontspannen. De Waterpoort beschikt over een wellnessruimte met een luxe bad en een snoezelkamer. Dit biedt ouderen comfort en geborgenheid.

Deel deze pagina: