Lees voor

Bewoners vieren 5-jarig bestaan De Waterpoort

1 juni 2019

29 november 2013 werd het gehele complex De Waterpoort officieel geopend door wethouder Roelse van de gemeente Nederlek. Inmiddels zijn we vijf jaar verder en is er niet stilgezeten.

 

In de afgelopen vijf jaar zijn onder andere de afdelingen opgeleukt met mooi foto behang, zijn diverse praathoekjes gecreëerd en is een snoezel- en wellnessruimte opgezet voor bewoners.

 

Ook werden er talloze activiteiten georganiseerd voor de bewoners zoals poffertjes bakken, uitstapjes naar het tuincentrum, barbecueën, picknicken, ijsjes eten, bewonersvakantie, bloemstukjes maken, koffie drinken in het Cultuurhuis en het vieren van de feestdagen.

 

Het vijf-jarig bestaan van De Waterpoort willen ze ook niet zomaar aan zich voorbij laten gaan. Op dinsdag 11 juni worden de bewoners verwend met een ontbijtje op bed. In de middag staat een heerlijke lunch klaar met diverse broodjes, beleg, kroketten en een salade. Na de lunch vertrekken ze richting het Cultuurhuis in Krimpen aan de Lek waar een optreden wordt gegeven door zanger Peter Dons. ’s Avonds wordt een Chinese maaltijd besteld en wordt de dag gezellig afgesloten.

Deel deze pagina: