Lees voor

Voorzieningen

De Reehorst is een open centrum voor bewoners, bezoekers en omwonenden. Iedereen is welkom in het restaurant van Dienstencentrum De Reehorst. Bewoners en omwonenden kunnen gebruikmaken van de kapsalon, pedicure, schoonheidsspecialiste en de fysiotherapeut. Tevens beschikt De Reehorst over een bibliotheek en internetfaciliteiten. Rondom het gebouw is er ruime parkeergelegenheid.

Restaurant
Het restaurant in Dienstencentrum De Reehorst is elke dag geopend van 09.30 - 15.00 uur.  U kunt dagelijks van 11.30 - 13.00 uur de warme maaltijd bij ons gebruiken.

U kunt kiezen uit een driegangen diner of een lichtere maaltijd, die bijvoorbeeld bestaat uit soep, een snack of een lekker belegd broodje. Kortom: eten zoals u dat wilt!

Zaalverhuur
In De Reehorst is het mogelijk om een ruimte te huren. Hebt u een feestelijke bijeenkomst, familiereünie of een andere gelegenheid waar u een zaal voor nodig heeft? Wij hebben veel verschillende zalen met diverse mogelijkheden en helpen u graag om u gelegenheid tot een succes te maken. Lees meer hierover op de website van het dienstencentrum.

Meer informatie
Wilt u meer weten over het restaurant en onze zalen, dan kunt u contact opnemen met de receptie via (0182) 39 32 22.

Deel deze pagina: