Lees voor

Voorzieningen

De Breeje Hendrick is een bruisend centrum voor haar bewoners en senioren uit Lekkerkerk en omgeving. Dat betekent dat het centrum beschikt over tal van faciliteiten en welzijnsactiviteiten. Natuurlijk kunt u gebruikmaken van de kapsalon en de pedicure. Tevens beschikt De Breeje Hendrick over een bibliotheek.  Rondom het gebouw is ruime parkeergelegenheid.

Fysioruimte
De fysioruimte in De Breeje Hendrick biedt veel mogelijkheden voor sportieve senioren. Inmiddels maakt een groot aantal deelnemers al gebruik van de populaire fitness 55+.

Restaurant
Gezellig met elkaar eten in een restaurant, dat smaakt naar meer! Het restaurant in De Breeje Hendrick is dagelijks tussen 09.00 en 16.00 uur geopend. U en uw gasten kunnen in het restaurant terecht voor een kopje koffie, thee of een drankje of meer! Bij de maaltijden kunt u kiezen uit verschillende menu’s. Als u liever geen warme maaltijd gebruikt, dan kunt u ook een broodje of een snack bestellen. Kortom, eten zoals u dat wilt!

Vier keer per jaar opent restaurant ‘De Gevulde Hendrick’ zijn deuren voor een Wijkbuffet. Het Wijkbuffet trekt al een aantal jaar veel belangstellenden. Er zijn wisselende culinaire thema’s. Als u in ons restaurant wilt dineren, dan adviseren wij u vooraf bij de receptie te reserveren. Voor verjaardagen kunt u een speciaal menu laten samenstellen.

Kringloopwinkel 'Malle Pietje'
Malle Pietje is onze eigen Winkel van Sinkel en een gezellig ontmoetingspunt. De winkel heeft een gevarieerd assortiment tweedehands spullen. De winkel bevindt zich op de begane grond achter de receptie.

Meer informatie
Wilt u meer weten over het restaurant, fitness 55+ of onze welzijnsactiviteiten dan kunt u contact opnemen met de receptie via (0180) 66 15 44.

Deel deze pagina: